BF baru saya

Dengan ini sy ingin mengumumkan BOYFRIEND baru sy kat korang.. hehe.. Nama dia Samsung Wonder.. Wonder tau, bukan alang-alang lagi nma dia.. Wonder smpai hati sy tertawan ngan dia. hehe.. Actually, plan nak beli Samsung Galaxy S plus tapi malangnya S plus yg ori dh takde stock.. Last last sy jatuh hati ngan Samsung W yg murah ni.. Murah & function kat dalam dia tak jauh beza ngan S Plus..



So, hidup sy skrg ni dah tak bosan coz dh ada BF bru.. Tujuan sy tukar hp bru cause nak main game & online.. So, Samsung W ni mmg menepati ciri-ciri idaman sy selama ni..hehe.. Dah la murah, beli HP mahal2 pun takde gunanya.. Lagipun sama je feature dia. Yg penting Android kan?? hehe..

Thats all from me & my new BF. KBye. (^.^)v
LIKE? LEAVE YOUR COMMENT HERE

2 000 Budak Cute Komen:

Mr. J said...

Bertuah bf awak hari2 dibawa dipegang .. heheh..

Mr.j

qay said...

bf yang hang everyday~